Φαγητό και Πρωινό

 

Φρέσκα υλικά, με μεράκι, συνθέτουν την συνταγή της γευστικής σας ικανοποίησης. Το πρωινό στον ξενώνα Μελάνθη είναι υπερπαραγωγή, όπως το χαρακτήρισε ένας φιλοξενούμενος μας. Οι κρέπες σοκολάτας, οι πηλιορείτικες πίτες, τα τηγανοκούλουρα, oι αυγόφετες με ζάχαρη και κανέλλα, οι τηγανίτες με μέλι και καρύδια εναλλάσσονται καθημερινά συνοδεύοντας τα κλασσικά ζαμπόν – τυρί, το ανθόμελο της περιοχής, το φρέσκο χυμό, τις δικές μας μαρμελάδες και βέβαια τον καφέ ή το τσάι που προτιμάτε.

 

Πρωινό

Το πρωινό σερβίρεται στο δωμάτιό σας, στην αίθουσα πρωινών ή στην αυλή με την υπέροχη θέα μετά τις 9:00 με 11 το πρωί

Το πρωινό περιλαμβάνεται στην τιμή του δωμάτιου. Χωρίς πρωινό η τιμή του δωματίου εκπίπτει κατά €10 / άτομο.

 

Φαγητό

Σας παρέχουμε ποικιλία πιάτων σύμφωνα πάντα με τα λαχανικά και τα φρούτα της εκάστοτε εποχής. Προσφέρουμε ποικιλία από τσιπουρομεζέδες, παρέα με το ντόπιο παραδοσιακό τσίπουρο της περιοχής.

 

 

Καφές και Ποτό

Σερβίρουμε παραδοσιακό τσίπουρο της περιοχής μας παρέα με μεζεδάκια της επιλογής μας, όπως στα πασίγνωστα Τσιπουράδικα του Βόλου.

 

Καφές

Σε εμάς μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας στην βεράντα μας, με παραδοσιακά γλυκά της περιοχής μας.
Όλα συνοδευόμενα από τις υπέροχες πίτες μας θα σας ξυπνήσουν γευστικά με θέα το Βόλο.

 

Ποτά

Λευκό, κόκκινο ή και το υπέροχο ημίγλυκό μας, από τα ελληνικά μυρωδάτα σταφύλια θα συντροφέψουν τις ώρες που θα αγναντεύετε τον κόλπο του Παγασητικού συντροφιά μ’ένα πιάτο φρούτα εποχής, μια ποικιλία τυριών ή αλλαντικών ή με ό,τι προτιμάτε. Επίσης στην κάβα μας θα βρείτε ό,τι άλλο ποτό επιθυμείτε και ντόπιες ποικιλίες τσίπουρου.