Επικοινωνία

Ποιά είναι τα τηλέφωνα επικοινωνίας και το email του ξενοδοχείου?

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: +302428099977, +306948062297 και το email το info@melanthi.gr . Παρακαλούμε αν δεν απαντάμε σε κανένα, να επιμείνετε ή να μας στείλετε email. Λαμβάνουμε πολλές κλήσεις καθημερινά, δεν σας αγνοούμε ♥

Δέχεστε κουπόνια κοινωνικού τουρισμού?

Το κατάλυμά μας είναι συμβεβλημένο με τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του ΔΥΠΑ, του ΟΠΕΚΑ καθώς και του ``Τουρισμός για Όλους``. Παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε μαζί μας αν διαθέτετε κουπόνι και θέλετε να το χρησιμοποιήσετε στο κατάλυμά μας. Κρατήσεις μέσω άλλης πλατφόρμας σε συνδυασμό με τα κουπόνια κοινωνικού τουρισμού δεν επιτρέπονται.

Επιτρέπονται τα κατοικίδια?

Όλοι οι τετράποδοι φίλοι μας είναι ευπρόσδεκτοι έπειτα από συννενόηση με το ξενοδοχείο διότι δεν μπορούν όλα τα δωμάτιά μας να φιλοξενήσουν ζωάκια. Επιπλέον, ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια του κατοικιδίου του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο κατάλυμα. Πριν την άφιξη, ο πελάτης πρέπει να βεβαιωθεί ότι όλες οι νομικές και υγειονομικές προϋποθέσεις για τη μεταφορά και τη διαμονή του κατοικιδίου έχουν τηρηθεί.

Επιτρέπεται το κάπνισμα στα δωμάτια?

Στο ξενοδοχείο Μελάνθη, το κάπνισμα απαγορεύεται αυστηρά σε όλους τους εσωτερικούς χώρους. Σε περίπτωση παραβίασης αυτού του κανονισμού, οι παραβάτες θα επιβαρυνθούν με πρόστιμο που κυμαίνεται από 50 ευρώ έως 500 ευρώ, ανάλογα με τις συνθήκες της παραβίασης. Σας παρακαλούμε να τηρείτε τους κανονισμούς για το καλό όλων των επισκεπτών μας.

Έχετε ερωτήσεις;

Στείλτε μας μήνυμα!  Όροι και Προϋποθέσεις

  Καλωσορίσατε στον ιστότοπό μας. Αυτός ο ιστότοπος προσφέρεται σε εσάς, τον πελάτη, καλή πίστη για προσωπική περιήγηση μόνο με την προϋπόθεση ότι η πρόσβασή σας δεν θα επηρεάσει την απόδοση, διαφθείρει το περιεχόμενο ή μειώνει τη συνολική λειτουργικότητα αυτού του ιστότοπου.

   

  Εάν συνεχίσετε να περιηγείστε και να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε και να δεσμεύεστε από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις χρήσης, οι οποίοι διέπουν τις ευθύνες της εταιρείας σε σχέση με αυτόν τον ιστότοπο.

   

  Το περιεχόμενο των σελίδων αυτού του ιστότοπου προορίζεται μόνο για τη γενική σας πληροφόρηση και χρήση. Μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση. Ούτε εμείς ούτε τρίτα μέρη παρέχουμε εγγύηση ή εγγύηση όσον αφορά την ακρίβεια, την επικαιρότητα, την απόδοση, την πληρότητα ή την καταλληλότητα των πληροφοριών και των υλικών που βρίσκονται ή προσφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο για οποιονδήποτε σκοπό. Αναγνωρίζετε ότι τέτοιες πληροφορίες και υλικά μπορεί να περιέχουν ανακρίβειες ή σφάλματα και αποκλείουμε ρητά την ευθύνη για τυχόν τέτοιες ανακρίβειες ή σφάλματα στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από τον νόμο.

   

  Η χρήση οποιασδήποτε πληροφορίας ή υλικού σε αυτόν τον ιστότοπο είναι εξ ολοκλήρου δική σας ευθύνη, για την οποία δεν θα είμαστε υπεύθυνοι. Θα είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι τα προϊόντα, οι υπηρεσίες ή οι πληροφορίες που είναι διαθέσιμες μέσω αυτού του ιστότοπου ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

   

  Χρήση του Ιστότοπου: Ο ιστότοπος παρέχεται αποκλειστικά για να βοηθήσει τους πελάτες να προσδιορίσουν τη διαθεσιμότητα αγαθών και υπηρεσιών και να κάνουν νόμιμες κρατήσεις. Απέχετε από το να κάνετε κερδοσκοπικές, απατηλές και ψευδείς κρατήσεις. Εγγυάστε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών και διαθέτετε τη νομική εξουσία να συνάψετε οποιαδήποτε σύμβαση/συμφωνία και να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο σύμφωνα με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις εδώ. Επίσης, εγγυάστε ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από εσάς ή τα μέλη της οικογένειάς σας κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου είναι αληθείς και ακριβείς και χωρίς περιορισμό.

   

  Πνευματικά Δικαιώματα: Οι πληροφορίες που παρέχονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, η διάταξη, οι έννοιες και άλλα πνευματικά δικαιώματα προστατεύονται από το πνευματικό δίκαιο και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο ή για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

   

  Απόρρητο: Παρόλο που καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να διατηρήσουμε το απόρρητό σας, μπορεί να χρειαστεί να αποκαλύψουμε προσωπικές πληροφορίες όταν απαιτείται από τον νόμο ή με την πίστη και την πεποίθηση ότι τέτοια δράση είναι απαραίτητη για να συμμορφωθεί με τα διατάγματα του νόμου ή να συμμορφωθεί με μια νομική διαδικασία που εξυπηρετείται στον ιστότοπό μας.

   

  Το ξενοδοχείο δεν θα αποκαλύψει καμία από τις πληροφορίες σας σε οποιαδήποτε εξωτερική οργάνωση, εκτός αν σας έχουμε προηγουμένως ενημερώσει ότι αυτό θα συμβεί μέσω αποκαλύψεων ή συμφωνίας, και έχουμε την εξουσία σας να το κάνουμε. Συμφωνείτε ότι μπορούμε να αποκαλύψουμε οποιεσδήποτε πληροφορίες που ζητούνται ή απαιτούνται σχετικά με εσάς, ή εάν είναι σχετικό, οποιονδήποτε από τους πελάτες σας σε οποιαδήποτε ρυθμιστική αρχή στην οποία υπόκειται ή σε οποιονδήποτε πρόσωπο με εξουσία που απαιτεί τέτοιες πληροφορίες με βάση ή υπό οποιαδήποτε νομική πράξη ή όπου ένα τρίτο μέρος παρέχει ικανοποιητική γραπτή επιβεβαίωση ότι πραγματικά και λογικά πιστεύει ότι η χρήση του ιστότοπου από εσάς ήταν δυσφημιστική ή παράνομη και περαιτέρω ότι η αποκάλυψη των δεδομένων σας είναι απαραίτητη (α) για τον σκοπό ή σε σχέση με οποιεσδήποτε νομικές διαδικασίες (συμπεριλαμβανομένων προοπτικών νομικών διαδικασιών), και/ή (β) για τον σκοπό της λήψης νομικής συμβουλής, ή είναι άλλως απαραίτητη για τους σκοπούς της ίδρυσης, της άσκησης ή της υπεράσπισης νομικών δικαιωμάτων.

   

  Τροποποίηση: Το Ξενοδοχείο ΜΕΛΑΝΘΗ μπορεί ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτού του ιστότοπου και η συνεχής χρήση αυτού του ιστότοπου θα εξαρτάται από τους όρους που ίσχυαν τη στιγμή της χρήσης σας.

   

  Disclaimer: Ελέγξτε πάντα τις πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο προσεκτικά προτού προχωρήσετε σε οποιαδήποτε δράση. Αποποιούμαστε εδώ και μετά οποιοδήποτε τυπογραφικό σφάλμα ή ακρίβεια του περιεχομένου.

   

  Διέπουσα Νομοθεσία: Σε περίπτωση διαφορών σχετικά με αυτόν τον ιστότοπο, οι νόμοι της χώρας θα διέπουν. Ωστόσο, φιλική λύση οποιασδήποτε τέτοιας διαφοράς θα επιδιωχθεί για την επίλυσή της.

   

  Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση αυτού του ιστότοπου μπορεί να οδηγήσει σε απαίτηση για αποζημιώσεις και/ή να αποτελέσει ποινικό αδίκημα.

   

  Αποκλεισμός Εγγύησης: Ούτε εμείς ούτε τρίτα μέρη παρέχουμε εγγύηση ή εγγύηση όσον αφορά την ακρίβεια, την επικαιρότητα, την απόδοση, την πληρότητα ή την καταλληλότητα των πληροφοριών και των υλικών που βρίσκονται ή προσφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο για οποιονδήποτε σκοπό.